Wednesday, September 4, 2019

rindu nak ke korea lagiiiiii



 2017 tahun yang paling best bagi aku dan family.Vacation ke korea gituuuu.
agak mencabar sebab masa tu aku tengah mengandung anak yang kedua.









Mencabar nak handle anak sulung jugak sebab dah pandai berjalan. Tapi tu bukan alasan xbole nak b pergi bercuti jauh-jauh. Bagi aku always take a risk... sebelum nak travel jauh-jauh and nak bawa anak kecil make sure ibu-ibu semua buat persedian yang rapi...gituuu,










Korang boleh google je tengok do and dont during korang punya vacation
contohnya bawa baju yang bersesuai dengan cuaca macam time iolls pergi korea musim bunga cuaca dia dingin-dingin panas gitu, ubat-ubatan                                                                                      wajib bawa berasama incase anak demam, tak                                                                                          payah sibuk-sibuk cari klinik -(mintak                                                                                                       dijauhkanlah ye).

 Back to story, makanan untuk anak cause budak-budak quit choosing, so boleh makanan contonya roti,bekal susu yang mencukupi,minumam kegemaran dan yang uolss rasa bole muat letak dalam luggage uolls.Selain untuk anan-anak untuk ibu dan bapa bole boleh stanby maggie or makanan kering kalau tekak uolss tak bole makan makanan koreh tuu..
 Another 1more thing stroller sangat-sangat digalakkan untuk dibawak senang untuk 



niii contoh makanan yang sedap and senang nak dapt di korea pluss halalal toyyiban.

kat korea ni bukan ada makanan korea jekk tapi macam-macam restoren ada time sis pegi sis sempat merasa makanan italy style, and indian style jugak. So korang xpayah risauu bab makanan.

Have a happy journey.....





No comments:

Post a Comment

About

cuti-cuti oversea

kerja selepas sambung belajar

  Hari 3 bertugas setelah setahun meninggalkan kerja haki  just like come back to home....   And the news thi...

followers

post sebelom

Search This Blog

Blog Archive

Follow by Email

Pages

Popular Posts